RSS
 

Turposten Tortenholl

08 jul

Planlegger du Ti-på-Topp-tur til Tortenholl? Kan til nød anbefales tidlig på våren eller seint på høsten, altså før eller etter vekst- og insektsesongen. Akkurat nå er store deler av Svartmarkveien dekket av diverse vekster og nedfallstrær. Med store mengder av klegg, mygg og svartfluer i tillegg, kan turen fort bli et skikkelig mareritt!

Hvis du starter fra Vakkerstadlia, er den første delen av Svartmarksveien ganske tydelig og grei. Stien er merket med rød maling på trærne. Nedover lia blir stien og merkingen mer utydelig, og mange trær har falt over stien. Men tar du det rolig og hele tida vurderer om du er på stien, skal det gå greit å finne frem til den blåmalte boksen på turposten Tortenholl.

Fra turposten er både stien og rød-merkene svært tydelige, og det er fint å gå videre nedover. Et stykke! Når du går bortover i lia, er merkinga OK. Men stien er svært gjengrodd og med mange store trær liggende over stien, blir turen ganske slitsom. Siste del ned mot traktorveien ovenfor huset til Ellen og Glenn, er så bevokst av bringebærkratt og andre vekster at det ikke er mulig å se stien.

Slik Svartmarkveien fremstår akkurat nå, vil vi ikke anbefale en tur til turposten Tortenholl.

 
Ingen kommentarer

Skrevet av jah i Ukategorisert

 

Kommentarene er stengt.