RSS
 

05 Fellesturer

Nova Turlag har ryddet, merket og skiltet en rekke gamle og nye stier og anlagt flere rasteplasser.
Turlaget tilbyr et Turpost-opplegg som vi kaller Ti-på-topp  med i alt 69 poster fordelt på tre kategorier/vanskegrader: 25 korte og lette turer i nærområdet/Grov-området, 25 noe lengre og middels krevende turer og 19 toppturer og noe lengre turer som kan være tildels krevende og svært krevende. Turkortet har rom for 70 turer, men du kan gå flere ganger til samme turpost og skrive dato for turene i kortet.  se 04 Turposter

Det er tilrettelagt for individuell planlegging og gjennomføring av mange flotte turer til forskjellige steder i Grovfjord-området.  Se under menyene 01 – 04.   Se også linken Turbeskrivelser i menyen Turtilbud og 04 Turposter. Her finner du mange flotte turer og turmål.

Vi oppfordrer hver enkelt til å planlegge og gjennomføre turer alene eller sammen med andre hvor du vil og når du vil!  Derfor vil vi ikke annonsere fellesturer denne sesongen. Men det kan likevel hende at Turutvalget inviterer til turer til turposter i Ti-på-Topp eller til «historiske» steder som f,eks Novasletta, flyvraket på AndreKjølen, Skaidi, Svelshamn eller en topptur til Novafjellet, Revtinden eller annen topp.  Disse vil bli annonsert på Facebook. Følg med!

NB Unntak:  Vi arrangerer den tradisjonelle Markedsmarsjen til Foldvik-markedet lørdag 17.august.         Se egen informasjon om marsjen, turbeskrivelse, kart, inngang til markedet, busstransport m.m. under menyen Turtilbud og 08 Markedsmarsjen.

                                               

                                                                     

                                                                           

                      

                                                       

Kommentarene er stengt.