RSS
 

Flyvende takplater

26 mar

Under et par heftige stormer i fjor vår og i vinter forsvant i alt 7 takplater fra de to paviljongene på Kalvskinnet og ved kirka. Fire har vi funnet igjen. Litt skadet, men kan brukes. Vi savner tre plater.

I fjor vår var det et kraftig uvær fra nord-vest som løftet ei takplate til værs. Vi har lett over hele Kalvskinnet, men finner den ikke. Den kan ligge skult et sted eller den kan ha havnet i straumen. Plata er laget av polykarbonat og har luftfyllte kanaler, så den flyter nok i sjøen. Men den må ha strandet i fjæra et sted.

I vinter var det igjen et kraftig uvær, denne gang i motsatt retning. Fra paviljongen på Kalvskinnet fløy det ei takplate enten på havet eller på land på andre sida av bukta eller kanskje helt til Madsvika. Fra paviljongen ved kirka fløy ei takplate over grantrærne og havnet kanskje i Modalen, på Hansinahågen eller kanskje enda lengre.

Det nærmer seg vår, snøen forsvinner og det dukker sikkert opp mye rart som snøen har skjult. Kanskje dukker de tre takplatene også opp! Vi ber alle som ferdes i områder hvor disse takplatene kan ha strandet, om å ta vare på dem og bringe de tilbake til oss. På forhånd takk for hjelpa!

 
Kommentarer er skrudd av for Flyvende takplater

Skrevet av jah i Ukategorisert

 

Kommentarene er stengt.