RSS
 

Jubileumstur til Ravdetunet

15 jun

Turlaget arrangerer fellestur til Ravdetunet lørdag 24.juni med start kl 10.00 fra P-plassen på Revelvhøgda.

Merk at det kreves påmelding til turen. Send SMS til 915 94 900 innen torsdag 22.juni kl 19.00.

OBS: Det har regnet mye de siste ukene og det er ennå mye snø som tiner i fjellet. Det kan derfor være ganske vått på myrene og i skogbunnen, og det er mange våt-områder på turen til Ravdetunet! Anbefaler støvler eller vanntette tursko.

Turen krever også høvelig godt vær. Dersom det melder regn og kaldt, vil turen bli avlyst eller utsatt til høsten. Avgjørelse og kunngjøring om det i løpet av fredag ettermiddag. Følg med på hjemmesida og Facebook.

 
Kommentarer er skrudd av for Jubileumstur til Ravdetunet

Skrevet av jah i Ukategorisert

 

Kommentarene er stengt.