RSS
 

Markedsmarsjen avlyst

18 aug

Det har regnet kraftig i det siste og det er svært mye vann i elvene. Det gjelder også de to relativt store elvene som må krysses på vei ned fra Eidevatnet. Som arrangør anser vi det uforsvarlig at turdeltakere må ta seg over disse elvene uten god assistanse.
Forøvrig melder YR om nedbør hele lørdagen. Sannsynligvis blir det også lavt skydekke. Det kan bli en fuktig/våt og utrivelig tur over fjellet.

Turlaget finner det derfor best å avlyse marsjen denne gang. Vi beklager det sterkt, men vi velger det tryggeste ut fra værforholdene slik de har vært og slik YR melder. Vi håper å komme tilbake med en fin Markedsmarsj under neste års marknad.

 
Kommentarer er skrudd av for Markedsmarsjen avlyst

Skrevet av jah i Ukategorisert

 

Kommentarene er stengt.