RSS
 

Gå for åpenhet

29 sep

10.oktober er verdensdagen for psykisk helse og i uke 41 settes det spesielt fokus på psykisk helse gjennom flere arrangementer både i vår kommune og landet forøvrig.

I den forbindelse arrangerer Nova Turlag og arrangementkomiteen for psykisk helse i Skånland tur til Langvannet i Balteskardmarka søndag 12. oktober under mottoet:   Se hverandre – senk skuldrene.
(NB:  Turen går søndag 12.oktober, og ikke søndag 5. som først annonsert)

Frammøte og start fra Balteskardhøgda (Halvtynnmyra) kl 12.00

Den nye bålplassen ved Langvannet er nesten ferdig, og vi benytter anledningen til å foreta en offisiell åpning.

Nova Turlag serverer kaffe. Ta med egen mat, gjerne for tilbereding på bålet/grillen.

Friluftsliv generelt er en vesentlig forebyggende og helsefremmende aktivitet. Som følge av økende inaktivitet og økende grad av mistrivsel/psykiske lidelser i befolkningen, er det særlig viktig å stimulere til friluftslivsaktiviteter og gode naturopplevelser. Undersøkelser viser at natur og frilufstliv har positive effekter på både fysisk og psykisk helse. Nova Turlag ønsker gjennom våre tilrettelegginger og aktivitetstilbud å bidra slik at alle har mulighet til å utøve friluftsliv som en helsefremmende og trivselskapende aktivitet.
Turen til den nye bålplassen ved Langvannet er et slikt tilbud og denne gang også med spesiell fokus på psykisk helse under mottoet:  Hverdagsstress og psykisk helse:  se hverandre – senk skulderene.

Vi ønsker alle vel møtt og god tur.

 
Kommentarer er skrudd av for Gå for åpenhet

Skrevet av jah i Ukategorisert

 

Kommentarene er stengt.