RSS
 

Toppturene er avlyst

05 sep

Turlederne mener at værutsiktene for lørdag og søndag er for usikre til at det kan bli tur helt opp til toppene av Revtinden og Novafjellet. Både Yr og Storm melder riktignok ikke om nedbør, men likevel overskyet og etterhvert vind fra vest og nordlig kant. Som oftest legger det seg da skodde og tåkedotter rundt toppene og kanskje også lengre ned i fjellet.  Vi vet at det kan danne seg tåke rundt toppene, spesielt rundt Novafjellet, svært fort når vinden dreier og kommer fra ei eller annen nordlig retning.
Turlaget vil derfor ikke arrangere fellesturer til disse toppene under slike værutsikter.

Den enkelte kan imidlertid selv vurdere en fjelltur opp mot Revfjellet eller Novafjellet og gjerne helt opp mot toppene ut fra egne forutsetninger. Det er merkete løyper opp mot begge fjellene.
Turen til Revtind kan gjerne starte fra Bakkejordvika eller fra Sollia, der løypa er merket med blå maling til eidet mellom Olderdalen og Eidevann, og derfra med rød maling opp til Stuoracahca. 
Turen til Novafjellet kan starte fra Vassbotn, der en følger blå-merket løype til Dalelva og derfra rød-merket løypa et godt stykke opp fjellsida mot toppen.
Se løypebeskrivelser til de to toppene under menyen Turer.

Vi beklager å måtte avlyse disse to populære toppturene, men vi må forutsette bedre værutsikter for å kunne arrangere fellestuer til disse toppene.
Skulle det bli ei helg med godt vær seinere i september, kan det være aktuelt å arrangere tur i alle fall til en av de to toppene. Så følg med på hjemmesida og på Facebook.

 
Kommentarer er skrudd av for Toppturene er avlyst

Skrevet av jah i Ukategorisert

 

Kommentarene er stengt.