RSS
 

Gapahuken på Sandneset

09 jul

Gapahuken er en del av samarbeidsprosjektet mellom turlaget og uteskolen, der målet er å utvikle området til aktivitets- og friluftsformål for de yngste – både i skolesammenheng og i fritida.
Gapahuken er imidlertid åpen og tilgjengelig for alle som ønsker å bruke den. Vi er spesielt glad for at stedets ungdom bruker den som samlingssted med bålkos, grilling og det som hører med for et trivelig samvær.

Men det som skjedde sist helg, vil vi ikke akseptere: at gapahuken er arena for fyllefest med store mengder alkohol og eventuelle andre rusmidler. Noen av festdeltakerne tok helt av og veltet boden/utedassen, saget i bærekonstruksjonen til gapahuken, saget/brekte trær, etterlot tomgods i gapahuken og i området rundt. Og gapahuken stinket av ille-luktende spy og urin.
Det er ikke akseptabelt at små-barn eller andre brukere skal finne gapahuken i en slik tilstand!
Derfor vil vi være særlig på vakt ved gjentatt besøk av misbrukerne denne helga.

Gapahuken vil fortsatt være åpen og tilgjengelig for allmenn bruk. Og vi setter fortsatt stor pris på at stedets ungdom bruker den. Men vi vil ikke tillate den brukt som festarena. Vi vil følge med og eventuelt vise bort misbrukere av gapahuken og nærområdet ved den.
Det samme gjelder forøvrig gapahuken på Høvligarnet.

 
Kommentarer er skrudd av for Gapahuken på Sandneset

Skrevet av jah i Nyheter

 

Kommentarene er stengt.