RSS
 

Isbading og badstu

21 feb

Det ser ut til at isbading er blitt en svært så populær aktivitet. Nå har «farsotten» også nådd Grovfjord! Og vi har fått henvendelse om vi kan bidra med tilrettelegging for badstu ved et sted egnet for bading og isbading. En person har allerede meldt seg som villig til å være med i ei gruppe som kan arbeide for saken. Ja, da må vi bare følge opp!
Derfor har vi satt dette opp som et prioritert tiltak i handlingsplanen for kommende periode. Denne skal behandles på det kommende årsmøtet tirsdag den 8.mars kl 1900 på Huset i Havet.
Enten du er interessert i bading, isbading og badstu eller andre fritids- og friluftsaktiviteter, er du velkommen til årsmøtet for samtaler og vedtak om store og små tilrettelegginger og aktiviteter som turlaget skal arbeide med de neste årene.
Velkommen til årsmøtet!

 
Kommentarer er skrudd av for Isbading og badstu

Skrevet av jah i Ukategorisert

 

Kommentarene er stengt.