RSS
 

Godt nytt år!

02 jan

Nova Turlag ønsker godt nytt år til alle turgående sambygdinger og andre, og håper at det virkelig blir et bedre nytt år for turer og friluftsliv for øvrig. 2022 er Friluftslivets år. Vi vil seinere annonsere eventuelle aktiviteter og markeringer. Og vi tar gjerne i mot forslag, tips etc fra dere.
Foreløpig er det imidlertid klart at vi fortsetter og vi utvider Turpost-opplegget. I år tilbyr vi: Ti-på-ski 2022, et opplegg med 20 poster i perioden 1.januar – 1.mai. I perioden 1.mai – 1.november Ut-på-tur 2022 med 50 poster og Ti-på-topp 2022 med 40 poster.
Om litt blir det lagt ut mer detaljert informasjon og turkort til disse tilbudene. Følg med på hjemmesida og Facebook.
Andre turer og aktiviteter som foreløpig er klart, er Markedsmarsjen og Barnas Turutvalgs turer og arrangementene HalloVenn og Nyttårsfeiring på Sandneset. Samt 5-på-topp for barnehage-barna og 10-på-topp for elevene i skolen. Fortsatt mangler gode tiltak og tilrettelegginger spesielt rettet mot ungdom. Og det blir viktig å ta tak i nå i Friluftslivets år, også fordi ungdomsmiljøet i bygda synes å være i utvikling i en ganske negativ retning.
Takker for innspill til andre turer og aktiviteter.

Årsmøtet for perioden 2021 blir avholdt tirsdag 8.mars.

Del med dine venner:
  • Print
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Blogplay
  • Add to favorites
 
Comments Off

Skrevet av jah i Ukategorisert

 

Kommentarene er stengt.