RSS
 

Toppturen til Revtinden er avlyst

07 sep

Beklager igjen! Værmeldingen for Revtinden er så dårlig at vi anser det som uforsvarlig å arrangere topptur dit som planlagt søndag den 12.

Det er allerede kommet en del snø i fjellet. Yr melder om enda mer snø på Revtinden både onsdag og torsdag, samt kuldegrader resten av uka. For søndag den 12., melder Yr om kuldegrader hele dagen og snø etter kl 14. Da er det ikke trivelig å legge ut på en lang og krevende topptur.

Vi velger derfor å avlyse turen!

Hvis noen likevel vurderer å ta turen opp til Revtinden, skal dere være obs på at slik værutsiktene er pr nå, er det svært sannsynlig at det blir lavt skydekke eller ganske mye tåke rundt tinden. Det samme gjelder for Novafjellet.

 
Kommentarer er skrudd av for Toppturen til Revtinden er avlyst

Skrevet av jah i Ukategorisert

 

Kommentarene er stengt.