RSS
 

Markedsmarsjen og andre turer

02 aug

Markedet i Foldvik 2021 er avlyst. Derfor avlyser vi også Markedsmarsjen som var planlagt til lørdag 14.august.
Vi har vurdert to alternative fellesturer den 14. og 15.august, og har hatt kontakt med kommunens adm og beredskapsgruppe vedrørende disse. Slik smittesituasjonen er i området vårt nå for tiden, finner vi det tryggest å utsette fellesturer til september.
Og da håper vi at vi kan få gjennomført de planlagte turene til Novafjellet lørdag 4.sept og Revtinden søndag 12.sept og de to “erstatningsturene” til Markedsmarsjen i midten eller slutten av september.

Foreløpige planer for de to “erstatningsturene”:
Tur 1: Start fra Saltvatn Grendehus. Følger rødmerket sti til felles rasteplass ved Eidevatnet. Her deler vi oss i to grupper etter interesse for videre tur. Den ene gruppe går ned Dudalen til Foldvik. Den andre gruppe går over eidet til Olderdalen og videre rundt Oldertinden og ned til Grendehuset.
Tur 2: Turpost-tur. Start fra gapahuken på Sandneset. Herfra går vi innom turpostene Kollåsneset, Ostevatnet, Bjørnskardvatnet, Myklevollkollen, Kattebergkollen, Myklevollkollen Lavvo, Vassdalsvatnet. I alt 8 turpost-besøk.
Vi kommer tilbake med mer detaljert info seinere.

Del med dine venner:
  • Print
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Blogplay
  • Add to favorites
 
Comments Off

Skrevet av jah i Ukategorisert

 

Kommentarene er stengt.