RSS
 

Oldertind Rundt er utsatt

13 aug

Vi ser oss dessverre nødt til å utsette turen Oldertind Rundt kommende lørdag den 15.
Det er noe forskjellige værmeldinger for lørdagen, men felles for alle er regn fram til lørdag morgen og mulig noe regn utover formiddagen. Det meldes også om en del vind.
Vi synes ikke det er trivelig å gå tur såpass høyt til fjells dersom det er utrygt for regn og kanskje tåkedotter. Et annet viktig moment er sikkerhet. På turen tilbake skal vi nedover fra Øvernesen. Her er det flere ganske bratte partier hvor det kan bli sleipt og glatt etter regnvær. I området ved Eidevatnet er det mye stein og berg som også kan bli svært glatte, og det kan bli noe glatt og ubehagelig i den bratte fjellskråninga mellom Olderdalen og Øvernesen. Forøvrig må vi passere noen partier med tildels høy blom, hvor vi ganske sikkert ville blitt ganske våte.
Alt i alt finner vi det best å ikke ta denne turen nå.

Men turen rundt Oldertinden er en flott tur, som vi gjerne vil gjennomføre. Derfor utsetter vi turen og håper at det skal la seg gjøre å ta den en vakker dag i september. Aktuelle dager er søndag 6. , lørdag 12. , søndag 13, lørdag 19. og søndag 20. september. Skulle det bli god værmelding i forkant av en av disse helgene, vil vi annonsere turen på FB og hjemmesida.
Hvis mulig vil vi gjennomføre en ny tur med samme opplegg, dvs tilbud om fiske, tur til Huva og foredrag om samiske navn og hendelser i området.
Så følg med!

Del med dine venner:
  • Print
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Blogplay
  • Add to favorites
 
Comments Off

Skrevet av jah i Ukategorisert

 

Kommentarene er stengt.