RSS
 

Årsmøtet for 2019

14 apr

På grunn av korona-viruset og smittevernpåleggene, ble årsmøtet utsatt fra 19.mars til 27.april. Status vedr korona er ikke endret vesentlig, så vi ser oss nødt til å utsette årsmøtet videre. Siden situasjonen for framtida (både vår, sommer og høst) er ganske uklar, finner vi det best å utsette årsmøtet til mars 2021.
Vi vil da avvikle de to årsmøtene for hhv 2019 og 2020 samme dag.
Under årsmøtet for 2019 vil vi behandle årsmeldinga, regnskap og valgene. Årsmelding og regnskap for 2019 er lagt ut på nettsida under menyen Om oss og Styret. Dersom du har innspill/kommentarer til disse, bes du ta kontakt med noen i styret. Styrevervene leder, sekretær og 1.styremedlem var på valg for 2-års-perioden 2020-21. Revisor og de tre medlemmene i valgkomiteen var på valg for ett år, 2020. Så lenge årsmøtet ikke kan avholdes, kan det heller ikke foretas valg. Personene som sitter i disse vervene, har sagt seg villig til å sitte videre til årsmøtet blir avviklet. Det blir da valg for disse tre styrevervene, revisor og valgkomiteen for 1 år, 2021.
Under årsmøtet for 2020 blir det , foruten behandling av årsmelding, regnskap og innkomne forslag, valg for styrevervene nestleder, kasserer og 2.styremedlem for 2-års-perioden 2021-22 og revisor og valgkomite for 2021.

Styret har behandlet Handlingsplan for to-års-perioden 2020-21 og ville legge den fram som forslag til vedtak på årsmøtet. Selv om den ikke er formelt vedtatt, vil vi forsøke å gjennomføre de tiltak som kan gjennomføres av mindre grupper og ellers i henhold til smittevernpåleggene.
Handlingsplanen er lagt ut på nettsida under menyen Om oss og Målsetting. Styret imøteser gjerne kommentarer og innspill til planen, enten det er tiltak som kan gjennomføres i år eller tiltak til neste Handlingsplan.

Del med dine venner:
  • Print
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Blogplay
  • Add to favorites
 
Comments Off

Skrevet av jah i Ukategorisert

 

Kommentarene er stengt.