RSS
 

Ti-på-topp

02 jun

Vi vil i år prøve ut et «nytt» opplegg for Ti-på-topp, der det «nye» er endret krav til kruset og endringer for barn og ungdom.

Det «ordinære» Ti-på-topp-opplegget er stort sett som før: 15 poster som skal gi turer av varierende lengde og vanskegrad. 7 av postene vil være faste, mens 8 vil variere fra år til år.
Endring: Du må ha besøkt minst 10 poster for å oppnå premien, som fortsatt er «Ti-på-topp-kruset», men du kan ha opptil 2 besøk på samme post.
Deltakeravgiften er som før:  100 kr for turkortet og 130 kr for turpakken, som inneholder forslag til løypevalg, kart og turkort.
Mer informasjon finner du under knappen Turprogram og 03 Ti-på-topp 2014.

Tilpasninger for barn og ungdom:

Barn i Ressan Barnehage har sitt eget opplegg «5-på-topp»,  med informasjon om fuglearter på postene. Premie for minst 5 besøk på postene.  Se informasjon under knappen Turprogram og 07 Turposter for barn og unge.

Elever ved Grov Skole har sitt eget opplegg «10-på-topp»,  med skille mellom barnetrinnet og ungdomstrinnet. Premie for minst 10 besøk på postene. Se informasjon under knappen Turprogram og 07 Turposter for barn og unge.

Deltakelsen for barn/ungdom i barnehagen og på skolen er gratis.
Barn og ungdom som ønsker å delta i det «ordinære» Ti-på-topp for å oppnå «Ti-på-topp-kruset», må betale deltakeravgift og få turkort.

Barn/ungdom som ikke går i Ressan Barnehage eller er elever ved Grov Skole og som ikke ønsker å delta i det «ordinære» Ti-på-topp for å oppnå «Ti-på-topp-kruset»,  kan få et individuelt tilpasset opplegg.  Premie og krav til premie vil være samme som for barnehagen eller skolen.
Slik deltakelse er gratis.
Ta kontakt med en eller annen i Ti-på-topp-utvalget eller i styret i turlaget.
Se mer informasjon under knappen Turprogram og 07 Turposter for barn og unge.

 
Kommentarer er skrudd av for Ti-på-topp

Skrevet av jah i Ukategorisert

 

Kommentarene er stengt.